Автобиография

Родена съм в прекрасен малък град, който се отличава с уникална природа и алпинисти от цял свят го оценяват, а именно Враца. Благодарение на това имах чудесно детство. Познавам вкуса на градинските плодове и зеленчуци, знам колко е вкусно ръчно подквасеното мляко и добре познавам връзката със земята. Сега си давам сметка, че това е голяма ценност в днешно време.

В личен план мога да споделя, че съм отгледана от прекрасни, любящи родители. Майка ми се занимаваше с частен бизнес и от нея съм наследила амбицията и упоритостта. Баща ми е мечтал за момиченце и когато съм се появила съм била истинска принцеса. Той е изключително лоялен и честен човек. През целия си живот е работил в системата на МВР и се пенсионира там на висок пост. От него съм наследила лоялността и не случайно съм работила в една от най- престижните компании 15 години, след което смених индустрията, но не и желанието за работа и коректното отношение.

Най-големият дар за мен в този живот е моята дъщеричка. Тя ми показа какво е безусловна любов и как сърцето ти може да живее извън теб.

Щастлива съм също, че до себе си имам грижовен и любящ мъж.

Имам две висши образования – бакалавър по българска филология и магистър по право, които са много полезни за мен в професионален план. Експерт съм в областта на продажбите, тъй като имам 20-годишен опит в корпоративна среда, от които 17 като мениджър.

Благодарение на това познавам и съм изградила прекрасни дългосрочни взаимоотношения с голяма част от бизнеса в България.

Имах възможност да посетя безценни тренинги в професионален аспект и съм благодарна, че съм работила с големи професионалисти в областта на човешките ресурси.

От две години се занимавам с личностно развитие и имам богата палитра от сертификати в тази област.

Това беше най-добрата инвестиция, която съм правила за себе си. Животът ми се промени, сега живея в баланс и хармония.

Моята мисия е да давам и да получавам любов. А мотото ми е да предам нататък от сърце.

Това ме провокира да създам проекта “Намери Себе си”. Искам всичко, което проработи за мен да го предам нататък по най- автентичен начин и от сърце.

Меню