Дневник за живот в изобилие

За всички жени, които са готови да  трансформират убежденията си и да започнат да живеят в Изобилие!

Казвали са ни,че всико хубаво се случва трудно!Казвали са ни ,че трябва да сме реалисти. Казвали са ни ,че парите са нещо лошо и носят само неащстие. Казвали са ни,че не сме достатъчно добри.

И още много други убеждения от миналото ни пречат да живеем  материално и духовно изобилие.   Разбира се ние нямаме никаква вина!

Ако си готова да  научиш тайната за ЖИВОТ в ИЗОБИЛИЕ този Дневник е за теб!

В дневника стъпка по стъпка ще те водя  към състояние на изобилие. Ще разбереш формулата за трансформиране на живот в липса към живот в изобилие. Ще получиш съвети,които  ще ти помогнат да  се справиш със  старите убеждения и да изградиш нови,които ти носят успех в живота. Ще се научиш как да мислиш и действаш за да привличаш изобилие.

Коя съм аз и защо да ми вярваш?

Казвам се Нина Димитрова и съм щастлива майка, щастлива жена, щастлива с кариерното си равитие и истински обичам това, с което се занимавам!

Жена, която се научи да живее в Изобилие! Вярвам,че всеки може да създаде мечтания живот! Вярвам, че ние създаваме и привличаме всичко в нашия живот. Вярвам,че сме автори и творим живота си тук и сега. Вярвам, че с постоянство,действие и малки стъпки правим чудеса в живота си. Вярвам,че ние сме чудо и сме тук да се научим да управляваме енергията така, че да живеем щастливо. Вярвам, че изобилието е вътре в нас и когато го осъзнаем започваме да живеем в изобилие. Инвестирах в знание! Действах! Не се отказах въпреки съпротивта и страха от непознатото! Правех малки стъпки, но с постоянство. С над 80 000 последователи се вдъхновяваме всеки ден!

Аз вярвам във теб!  Повярвай и ти!

Знам,че нямаш време, имаш много отговорности,научили са те, че трябва да си силна и борбена,научили са те, че е егоизъм  ако  се грижиш за теб. Научили са те,че всичко в живота се случва с много трудности. В живота ти има повече трябва от колкото искам! Нямаш  доверие,защото дълго време си повтаряла едни и същи  убеждения. Разчиташ  основно на логиката, на познатото,на ясното за теб. Разбира се ти нямаш вина за това!

Ще ти покажа формула как да има повече лекота в живота ти  и  това да ти носи материално и духовно изобилие.

Представи си,че си жена,която  вярва  в живота, обича  това,което прави, знае,че парите и просперитетът дават  възможност да реализираш мисията, да си полезен за  себе си, за семейството си,за другите хора. Грижиш се за  здравето си, инвестираш  в най- добрите възможности,всеки ден ти носи успех и просперитет,щастлива си в отношенията си,уверена си, креативна си ,знаеш как да  задържаш това ,което имаш в живота си и как да се радваш на успехите си.

 

Но ако сега си мислиш,че това не е за теб и продължиш да живееш  вярвайки на старите си убеждения животът със сигурност ще ти поднася  повече трудности, повече стрес,напрежение,тревоги. Ще се чудиш защо ти нямаш късмет и защо съдбата те наказва. Ще завиждаш тайничко на  успешните и щастливи жени и ще  се чудиш как да се оправдаваш.

Ти решаваш!

Най-хубавото е,че  към Дневник за Живот в Изобилие получваш 4 допълнителни БОНУСА!

  • БЕЗПЛАТНА програма с 21 видеа
  • Подкрепа от група,която ще бъде твой огромен ресурс
  • Подкрепа и лична комуникация с ментор – Нина Димитрова
  • 5 вдъхновяващи визуализации

 

Безплатните видеа ще ти дават допълнителна информация и ще получиш допълнителни съвети. В групите ще получиш много подкрепа от дами,които вече живеят в изобилие. Имаш и възможост да общуваш с мен и да получиш отговор на своите въпроси индивидуално.

Визуализациите ще те потопят в състояние на изобилие.

Безплатната програма се реализира чрез live  в Instagram .

Всички видеа можеш да намериш във Viber и Telegram групите  и в  моя канал в Youtube.

Сега може да поръчаш своята Златна колекция от 5 дневника на специална цена от 117.50 лв.!

Предишна публикация
Дневник за сбъдване на желания
Меню