Дневник за сбъдване на желания

Дневник за сбъдване на Желания - Нина Димитрова

За всички жени, които са готови да се откажат от обичайния и предсказуем живот и са способни да повярват в себе си и да последват желанията си и мечтите си!

Казвали са ни,че трябва да сме здраво стъпили на земята! Казвали са ни, че всико хубаво се случва трудно!Казвали са ни, че трябва да сме реалисти! В един момент  ние  спираме да мечтаем, защото  някой ни е казал, че трябва да се борим и няма как  с лекота  нещо да ни се случи. Разбира се нямаме никаква вина за това.

Ако си готова да  научиш тайната за сбъдване на  желанията този Дневник е за теб!

В дневника стъпка по стъпка ще те водя към състоянието, което превръща мечтите в реалност. Ще разбереш формулата за сбъдване  стъпка по стъпка. Ще получиш съвети, които  ще ти помогнат да разбереш  тази формула и да я приложиш. Ще те потопя в състоянието, което ще ти помага да сбъдваш бързо и лесно.

Коя съм аз и защо да ми вярваш?

Казвам се Нина Димитрова и съм щастлива майка, щастлива жена, щастлива с кариерното си равитие и истински обичам това, с което се занимавам!

Жена, която се научи да живее в Изобилие! Вярвам,че всеки може да създаде мечтания живот! Вярвам, че ние създаваме и привличаме всичко в нашия живот. Вярвам,че сме автори и творим живота си тук и сега. Вярвам,ч е с постоянство,действие и малки стъпки правим чудеса в живота си. Вярвам, че ние сме чудо и сме тук да се научим да управляваме енергията така , че да живеем щастливо. Вярвам, че изобилието е вътре в нас и когато го осъзнаем започваме да живеем в изобилие. Инвестирах в знание! Действах! Не се отказах въпреки съпротивта и страха от непознатото! Правех малки стъпки, но с постоянство. С над 80 000 последователи се вдъхновяваме всеки ден!

Аз вярвам във теб!  Повярвай и ти!

Знам,че нямаш време,имаш много отговорности,научили са те, че трябва да си силна и борбена,научили са те, че  е егоизъм  ако  се грижиш за теб и всичко в живота се случва с много трудности. В живота ти има повече трябва от колкото искам! Нямаш  доверие, защото дълго време си повтаряла едни и същи  убеждения. Разчиташ  основно на логиката. Разбира се ти нямаш вина за това!

Ще ти покажа възможност да има повече лекота и спокойствие в живота ти  и как можеш да сбъдваш мечти и то за кратко време.

Представи си,че животът ти предлага ден след ден реализация на проекти,контакти с хора ,които ти помагат,желаните средства от най- различни източници,най- добрите  възможности, подаръци, които  дори не си си представяла. Това те изпълва с радост и колкото по-радостна си ,толкова повече мечти сбъдваш!

Но ако сега си мислиш,че това не е за теб и продължиш да живееш борейки се с  живота,той  със сигурност ще ти поднася  повече трудности. Ще се чудиш защо ти нямаш късмет и защо съдбата те наказва. Ще завиждаш тайничко на усмихнатите жени, които сбъдват с лекота и ще намираш оправдание  след оправдание  за  себе си.

Ти решаваш!

Най-хубавото е, че  към Дневник за сбъдване на желания получаваш 4 допълнителни БОНУСА!

❗👉 БЕЗПЛАТНА програма с 21 видеа

❗👉 Подкрепа от група,която ще бъде твой огромен ресурс

❗👉 Подкрепа и лична комуникация с ментор – Нина Димитрова

❗👉 3 вдъхновяващи визуализации

Безплатните видеа ще ти дават допълнителна информация и ще получиш допълнителни съвети.В групите ще получиш много подкрепа от дами,които вече реализираха  своите желания. Имаш и възможост да общуваш с мен и да получиш отговор на своите въпроси индивидуално.

Визуализациите ще ти покажат как  да мечтаеш!

Безплатната програма се реализира чрез live  в Instagram .

Всички видеа можеш да намериш във Viber и Telegram групите  и в  моя канал в Youtube.

Сега може да поръчаш своята Златна колекция от 5 дневника на специална цена от 117.50 лв.!

Предишна публикация
Дневник за душата
Следваща публикация
Дневник за живот в изобилие
Меню