За мен

Коя съм аз и защо да ми вярваш?

Казвам се Нина Димитрова и съм щастлива майка, щастлива жена, щастлива с кариерното си развитие и истински обичам това, с което се занимавам!

Жена, която се научи да живее в Баланс.

Вярвам, че всеки може да създаде мечтания живот! Вярвам, че ние създаваме и привличаме всичко в нашия живот. Вярвам, че сме автори и творим живота си тук и сега. Вярвам, че с постоянство, действие и малки стъпки правим чудеса в живота си. Вярвам, че ние сме чудо и сме тук да се научим да управляваме енергията така, че да живеем щастливо. Вярвам, че изобилието е вътре в нас и когато го осъзнаем започваме да живеем в изобилие. Вярвам,че може да живеем в баланс. С над 80 000 последователи се вдъхновяваме всеки ден!

Нина Димитрова

Как аз се научих?

Инвестирах в знание! Действах! Не се отказах въпреки съпротивта и страха от непознатото! Правех малки стъпки, но с постоянство.

Как мога да съм ти полезна?

С Академия, Център и Менторска програма за Живот в Баланс + колекция от уникални дневници

Защо са уникални?

Защото те учат КАК да живееш щастливо, в хармония, в баланс, в изобилие. На много места ще се запознаеш с теорията, но аз ще ти покажа стъпка по стъпка как се случва всеки процес. Ще те хвана за ръката и ще те водя с малки стъпки към твоята най-добра версия.

Пред теб е възможността да направиш тази година - най-добрата в живота ти!

Аз вярвам в теб! Повярвай и ти!

С любов,

Нина

Ето едно интересно интервю с мен! Виж как малките стъпки водят до ГОЛЯМАТА промяна!
Ще разбереш как шокаладче, рокли, фризьори, ШОПИНГ няма как да компенсират грижата за вътрешния ти свят.

Меню